Ρόφημα Bever Εχινάτσια…. το ιδανικό για κρυολογήματα!

Posted by beveradmin 08/01/2016 0 Comment(s) blog,

Ρόφημα Bever Εχινάτσια…. το ιδανικό για κρυολογήματα!


 

Η σειρά Bever από τον John Noa μεγαλώνει, και μας φέρνει ακόμα ένα μοναδικό ρόφημα, με υπέροχη γεύση Ανανά, που ήρθε για να ενισχύσει τον οργανισμό μας, όταν το έχουμε ανάγκη, σε περίπτωση κρυολογήματος, ιώσεων και όχι μόνο, αφού μπορούμε να το απολαύσουμε ως ένα ξεχωριστό ρόφημα, κρύο ή ζεστό, όλες τις ώρες της ημέρας.

Το Bever Εχινάτσια περιέχει εχινάτσια, σε σταθερή πάντοτε ποσότητα, η οποία μας βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας. Μερικές από τις χημικές ουσίες που περιέχει και στις οποίες οφείλονται οι ιδιαίτερες ιδιότητές της είναι οι πολυσακχαρίτες, τα φλαβονοειδή, τα αιθέρια έλαια, τα αλκαμίδια και το καφεϊκό οξύ.

Η εχινάτσια εδώ και χιλιάδες χρόνια έχει χρησιμοποιηθεί ως η πρώτη φυσική επιλογή για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος όταν πρέπει να ενισχυθεί η άμυνα του οργανισμού έναντι των λοιμώξεων του αναπνευστικού (γρίπη, κρυολόγημα). Ενδυναμώνεται ο οργανισμός μας, ώστε να μπορεί να αντιδρά καλύτερα και γρηγορότερα σε τυχόν εισβολή μικροοργανισμών που μπορεί να προκαλέσουν κάποιο κρύωμα και ιώσεις.

Αυτή είναι η σημαντική συμβολή της στον οργανισμό και για αυτό είναι από τα βότανα που αγαπάμε και χρησιμοποιούμε το χειμώνα, ώστε να θωρακιστούμε απέναντι σε παθογόνους οργανισμούς.

Δεν είναι μόνο αυτό όμως στο Bever Εχινάτσια που μας κάνει να το αγαπάμε, είναι το άρωμά του και η γεύση του, που μπορεί να μας κάνουν να το βάλουμε στην καθημερινότητά μας, ως ένα απολαυστικό ρόφημα για όλες τις εποχές, απολαμβάνοντάς το είτε κρύο είτε ζεστό!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ                                                                                                                                 

Leave a Comment